18:00

Skiljebo SK P06 Röd

Referat: Västerås IK P06:1 Svart - Skiljebo SK P06 Röd

Nio tappra VIK-spelare trotsade blåst och kyla och kammade hem säsongens första seriematchseger, det värmde!
Första halvlek spelades bokstavligen i både nerförsbacke och rejäl motvind vilket gjorde att vi var ganska pressade och gick till halvtidsvila med 0-2 trots en del chanser framåt. I vilan pratade vi mycket om att nu var det vår tur och att vi skulle få fördel av medvinden. Efter bara en minut av andra halvlek kunde vi utnyttja en lång utspark och reducera till 1-2. Matchen fortsatte vara jämn och blev till 1-3 när vi sedan mycket välförtjänt fick utdelning och pressade in mål efter mål fram till ledning 4-3. Ett av målen var en mycket fin hörna av Elliot Z som nickades direkt in i mål av Birhat - som hämtat från vilken Premier League match som helst!
Skiljebo svarade direkt och kvitterade till 4-4 men vi var det starkaste laget ikväll och kunde till slut fastställa slutresultatet 6-4. Stor eloge till grabbarna idag för härlig kämpaglöd och även flera läckra mål!
Vi hade inte publikrekord denna kalla majkväll men tack till er som dök upp och hejade fram killarna.